Tuesday, 6 March 2012

Seamaster 0.23 L : Ingatkan Air MIneral Mahalan rupanya.... ghee

As-Salam,

Time kursus aritu ingatkan air mineral dari pergunungan alps mana la....nampak mahal packaging...nice! tertipu aku japs...

 ruper2nye brand seamaster.....


p/s: gud job seamaster....haha
**update 14/1/2013**

Oleh kerana ramai beno google air mineral seamaster size comel ni maka.......sesape yang nak beli in bulk...aku usha kat face book page seamaster korang boleh contact Mr Ngiow di talian 03-9076 8826 (dalam gambar kotak merah)




**update 27/8/14**

Terjumpa di komen :- 

Kami ada menjual air Seamaster 230ml(botol bulat). Berminat boleh hubungi kami :

FB : Pemborong Air Minuman

Call/Mesaage/Whatsapp : 013-388 4012 (Syu) 013-756 5120 (Ridhuan)

 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

7 comments:

azam said...

:) sumber air --> air paip syabas

Salmiza said...

cantik ah botol die..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa comel botolnyer yerkk..

Anonymous said...

salam.. nak tanya.. air ni dijamin halal ker.. satu lg nak tahu la harga satu botol berapa ya... terima kasih...

misscha said...

@azam

ye ker...haha bukan air mineral biasa la tu

misscha said...

@Anonymous

sila tanya fb sea master :)

syu naz said...

Hi,

Kami ada menjual air Seamaster 230ml(botol bulat). Berminat boleh hubungi kami :

FB : Pemborong Air Minuman

Call/Mesaage/Whatsapp : 013-388 4012 (Syu) 013-756 5120 (Ridhuan)