Friday, 6 December 2013

Hijack : Sesi Sengal - Menyengal

As-Salam,

Okeh, pelik tak entri bertarikh 2 Disember 2013? haha...itu bukan entri aku yer tp entry staff aku yg sengal. macammana dia boleh buat post kat situ? meh sini aku citer ~

Alkisah aku lupa nak logout blog dari komputer aku, dan - dan tu dia dtg tmpt aku n tgk komputer aku , siap duduk situ surf tenet lagi... yang paling badd nyer dia baca blog aku pastu gelak sorang2 (diceritakan oleh roomate opis aku) bila aku datang tmpt aku balik ajer tau - tau dia dah gelak sakan macam orang sakai...ekekek....

owhhh belum berakhir di situ....dah la dia dok gelak post aku , yang paling tak tahannya dia boleh request satu post..sesajer nak try..katanyer la...sebagai bos yang seporting nak mampui aku ok je la.... so tercetuslah nukilan "saya ada bos" oleh KJ...

Sebagai balasan, aku telah menghijack komputer dia dan kebetulan dia x logout FB, aku post status yang ekekeke...nasebko la KJ......

Tercetusla fenomena komen mengomen diantara kawan2 dia, siap komen nk kasi penampor pon ada...kesian....hahahha 

p/s : walaupon anak buah aku ni sengal, tp dia ni rajinsssssssss ..... kalau bz pon dia masih boleh tambah kije lagi la..... kesian gak kat dia sebab kene entertain bos byk ..dia sorang je staff sokongan tapi projek byk giles . cuma satu je la masalah dia ni..memang PELUPA...makan semut kot gamaknye..

 Ok...Chiao...Adieuu... 

  Photobucket

4 comments:

umifariswafiq said...

hahahha la kne hijack ke? kwang kwang kwang

fiza pn sokmo dok logout blog fiza, tp so far selamat lagi.. xde staf sengal mcm tu hehehe

ape pn funny la niza

so, ko bos yg ke brp yg die maksudkan tu? :)

misscha said...

bos paling bawah :p

.::: Princess MOMOY :::. said...

erkkk... justin tu kacak ker?

misscha said...

@.::: Princess MOMOY :::.

justin x ensem..saje akk nak main2 kan dia. dia tersangatlah tak suka justin tu..