Monday, 28 May 2012

Geram + Tolong : Siapa Boleh Bagi Nasihat Sikit?

As-Salam,

Ini entry geram yer....entry ini sangat berkaitan dengan, blog, facebook, resepi masakan, gosip, dengar2 lagu dan etc yg berkaitan dgn internet.....


Dimulakan dengan cerita kami nak pindah rumah.....tempat kami nak pindah takde unifi  T_T..owhh tekanan.......x tau nak buat apee.....disusuli perlu membayar yuran early termination sebab x cukup tempoh matang....**tp bukan kitorg saje2 nak terminate dah unifi yg x ada kat situ cemana???**

ok2 mintak waive fee.....pastu sedeyy x layan x dapat nak bantu etc2....**time nak dapat duit laju aje..ishhh**.....

ok3 kita redha aje......teruskan dengan request terminate on 30th Jun 2012...tp oleh kerana tm unifi sangat bijaksana tambah bijaksini dia pergi terminate 26 Mei 2012...owhhhhh sungguh bijak..tidak tahu perbezaan bulan....maka rumah aku x leh call out, x leh tengok tv dengan gambar yang cantik  dan intenet pon dah x ada.... depress kejap......

Sambung2 dengan kekuatan yg ada call unifi menggunakan telefon bimbit....tepon2 tahniah bazir duit dengar iklan diorg........bincang punye bincang.....kata nak siasat......n call balik..tp x pernah call balik.......
tepon lagi...tepon lagi....tepon lagi.....selama 3 kali 3 hari berturut2 dan setiap 3 hari janji nak call back....x call2......akhirnya jawapan dukacita yang kami dapat....

**maaf dah terminate x leh active balik**  


p/s: boleh ke aku report kat tribunal pengguna atau ini kes terpencil yg x akan dilayan??





 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

7 comments:

Suliana said...

La siannya. Repot je kat skmm, tribunal etc2.

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

boleh sangat! kite ade hak sebagai pengguna....

Umaira Umar said...

salam kenal dari Umaira
saya dah jadi follower blog kamoo...
Follow kembali ya...

SaRaH SaLiHaH said...

kl buat report...agak2 dilayan ke ek?

E'in said...

nasib baik kite xgune unifi.. hehehe

KinosKoko said...

sabo2..repot je kalo rs 2 yg terbaik..cewah

Nur Hasyimah Mahasan said...

Tul tu..ari tu ader baca blog sorang mber ni..dier kes camni report kat SKMM..cepat je dpt settle..n cmne umah baru...mujur we all pakai P1...ader la line