Tuesday, 6 December 2011

Hari Huru Hara Bakal Ku Lalui

As-Salam,

Uit.... lama beno x update ...yek...dilanda kemalasan...di landa kerunsingan.dilanda kebizian....ehehe.....bukan runsing ape2 yg serius pon...cuma pikir bebanan kerja yang bertambah oleh kerana sorang nak bersalin...dah kena tahan kat wad....sorang lagi cuti kawennn sbulan oiiiiiiii...ni cover cuti honeymoon la nih...haha...sorang lagi bukan cuti.,....tapi dapat transfer ke tempat lain....

Buat masa ni x bz sgt...tgh handle kerja sendiri...tp bila terpikir kerja yg akan datang ni terasa kaku....terfiki beban yg akan datang otak  terus hang...huhu....untuk sehari dua ni boleh lagi la, tp kalau lepas ni tetibe nak itu, ini, kena submit itu ini...huh ...sorang kena cover 4 orang punye keje......harap2 x de yg adhoc banyak sebab yg tersedia ada nipon dah cukup banyak......tibe2 petang td kena jadi urusetia....erkkkk......apsal la ada keje tambahan ni ek......adohaii.........

p/s: Bersyukur sebab ada staff2 efficient utk membantu sy :)..bak kata staff ku "You'll Never Walk Alone" tersenyum kejap...hehehe.......moga2 semuanya selamat.......dan moga aku kuat....huhu x leh apply cooti dah.....


 Ok...Chiao...Adieuu...

  Photobucket

2 comments:

qaseh.unique.collection said...

gud luck dear fren!! insyaALLAH semunya boleh! yakin boleh!! betul ur staf tu ckp, u'll never walk alone :)

♥e'in♥ said...

tape awk.. utamakan kerja ye.. :)